Orfeó Martinenc, un gran passat, un gran futur.
Treballem per la cultura i l'associacionisme.
Avda. Meridiana, 97 08026, Barcelona     Telèfon 932453990


Agenda de l'Orfeó Martinenc
Cruz, cloteatre, diables, esbart, escolademusica, gegants, general, jazz, orfeomartinenc, passathobe - 13 de Gener - 19 de Gener

13 de Gener - 19 de Gener

Cruz, cloteatre, diables, esbart, escolademusica, gegants, general, jazz, orfeomartinenc, passathobe Calendari
Dissabte, 18 de Gener
Hora: 11:00 - 21:00
Lloc: Barri del Clot
Resum: LA PORKADA 2020
Descripció: MATÍ DE PORKADA:11:00h. Pl. del Mercat. Tallers per infants (Pintacares, nas de porc, manualitats, dibuixos...)

11:00h. Cercavila de Cultura Popular amb la participació de Lo Tossino de Tàrrega, La Verreta de Tàrrega, El Pork del Clot, Ball de Bastons del Clot i els Gegants del Clot. Inici: Rogent/Rosselló, Final Pl. del Mercat.

12:00h. Pl. Del Mercat. Mostra de Cultura Popular

13:00h. Pl. del Mercat. Aula Porkada: Maridatge de pernils i cava (és imprescindible reservar plaça abans del 18 de gener. Ho podeu fer a les botigues de Xarcuteria Bosch del Mercat del Clot i del carrer Mallorca. (Places limitades. Preu 25€).TARDA DE MÚSICA, TAPES I FOC:17:00h Plaça del Mercat del Clot. Tarda de tapes, música i foc. Cinc bars s'instal·laran a la plaça per oferir-nos unes delicioses tapes. Els companys de Northern Clot amb els seus DJ's més prestigiosos animaran la festa fins negre nit. Bars participants: El patio de mi casa clot, Cafuné Cafe, La Mola, Bar la Mànega i Bar Porkada.PORKATAPES - 18:00h Rogent Cantonada Rosselló. 

Aquest any començarem al carrer Rogent cantonada Rosselló des d'on anirem fins a la plaça del mercat tot fent paradetes als bars que hi participin. Ens acompanyaran els Tabalots del Fluvià i porks que després participaran al correfoc. Bars participants: El Rovell del Clot, Bar Social del Foment Martinenc, Beermut, D'CLOT i Frankfurt Rogent 28. CORREFOC - 20h Plaça del Mercat

Inici del Correfoc a la Plaça del Mercat. Amb el Pork del Clot i la Fera d'Olost (Els Cremats d'Olost).

Recorregut: Clot, Escoles, Escultors Claperòs, Rosend Nobas, Pl. Mercat.Porteu el vostre got!

 
Hora: 21:00 - 22:00
Lloc: Orfeó Martinenc
Resum: Teatre FUITA
Descripció: Organitza Cloteatre
Diumenge, 19 de Gener
Hora: 18:00 - 19:00
Lloc: Orfeó Martinenc
Resum: Teatre FUITA
Descripció: Organitza Cloteatre

Gràcies a PHP iCalendar